AKTUELLT

Varmt välkomna till årets skolavslutning!

Den äger rum nu på torsdag 13:e juni klockan 18,00

Vi kommer att vara i kapellet på Bromma folkhögskola, Åkeshovsvägen 29. Det tar ca 8 minuter att gå från Brommaplan och det finns gott om parkeringsplatser för dem som åker bil.
För fullständig vägbeskrivning följ den här länken.

Det blir en fin stund där vi med glädje tillsammans får fira skolavslutning. Då det är lite begränsat med plats gäller inbjudan tyvärr endast föräldrar och syskon.
När högtiden är över serveras kaffe och tårta.

Välkomna!

* * * * * * * * * *

Skolplattformen byter namn till Admentum!

Vår digitala plattform "Skolplattformen" har bytt namn till "Admentum". Det enda som skiljer är namnet, i övrigt är det samma portal. Första gången behöver man logga in på nytt med samma lösenord som tidigare. Därefter är allt likadant som på Skolplattformen.

Admentun finns på nätet: https://www.admentum.se/  eller som app till både IOS och Android.

Varje elev, vårdnadshavare och personal har fått en individuell inloggning till vår interna webbplats: här finns all information nu samlad: kalendrar, schema, läxor, prov, kontaktuppgifter, omdöme, betygskriterier m.m. Genom Skolplattformen sker också sjukanmälan varje dag och det är ett utmärkt sätt för kommunikation med skolans personal

Sök till Stefanskolan!

Flera av klasserna har intagningsstopp till hösten, så om ni också önskar plats uppmuntrar vi er att söka så snart som möjligt.

Mer information finns här

Välkommen att söka till oss!

* * * * * * * * * *

SL-kort till alla elever i åk 5-9!

Precis som förra terminen köper skolan in terminskort till alla elever i åk 5-9. Mer information kommer hem till vårdnadshavare via mail.

För elever i åk F-4 finns istället möljlighet att åka med i vår skolbuss.

SL-Kortet fungerar hela vårterminen vardagar (måndag-fredag) mellan 4.30 och 19.00. Man kan betala för att förlänga kortet, så att det fungerar kvällar och helger. Det kan du göra på ett SL-center.

På "Mitt SL" på SL:s hemsida, kan du registrera ditt kort, så att du kan få ett nytt kort om du tappar bort det (förlustanmälan). Det rekommenderas att göra detta så snart som möjligt.  Du måste ha tio siffror i personnumret för att registrera kortet.

Jobba hos oss!

Vi har lediga tjänster och välkomnar dig att söka!

Här finns mer information

Välkommen till Stefanskolan!

* * * * * * * * * *

Vi finns på Facebook och Instagram!

Där har vi mer eller mindre dagliga uppdateringar och elever och personal generöst bjuder på fina fotografier från mycket av det som händer i skolan. Man kan gå in och titta även om man inte har ett eget konto.

Du hittar vår Facebooksida här

Du hittar vår Instagram här

* * * * * * * * * *

Läs om Stefanskolan i Entreprise Magazine:

"Kristna värderingar som enande kraft"

Du hittar den på vår facebooksida här

Nationella prov

Vi har samlat all information om de nationella proven på vår hemsida:

klicka här för åk 6

klicka här för åk 9